توسط جک های هیدرولیکی شمش ها به سمت کوره های با دمای 1100 درجه سانتیگراد هدایت می شوند، پس از قرارگیری شمش ها در کوره ها تحت تاثیر حرکت های گردابی در دمای بالا نورد می گردند و سپس شمش های پخته شده روی رول ها قرار می گیرند و در نهایت در مرحله رافینگ از قطر آنها کاسته میشود و بعد توسط قیچی های متراژ برش داده می شود و به صورت بندیل بسته بندی می شوند.
این میلگردها را قبلا با علامت A-1 نمایش می دادند که اخیرا براساس استاندارد جدید 240 ساده گفته می شود و همچنین قطر آنها 6 الی 200 میلیمتر می باشد. به طور کلی میلگردهای ساده از نظر سختی در دسته میلگردهای نرم قرار می گیرند.
کاربردهای میلگرد ساده
میلگردهای ساده برای دور پیچ در سازه های بین آرمه ای، شفت های صنعتی و نما و همچنین به عنوان میلگرد حرارتی در ساختمان استفاده می شوند که البته استفاده از میلگرد ساده به عنوان میلگرد حرارتی اشتباهی است که متاسفانه رایج شده است. از دیگر کاربردهای میلگرد ساده میتوان به ساخت میخ، پیچ و مهره، اتصالات و ماشین آلات، لوله آهنی، مهاربند سوله و سریی تراشی اشاره کرد.
البته باید در نظر داشت هر میلگردی به تناسب سایز و وزن کاربردهای مختلفی دارد به عنوان مثال میلگرد 18 که حدود 24 کیلوگرم در هر شاخه وزن دارد به دلیل انعطافپذیری بالا، قابلیت آبکاری و جوشکاری و نیز قابلیت خمکاری در صنایع زیادی استفتاده میشود از همین رو باید گفت اطلاع از آخرین قیمت میلگرد 18 برای سازندگان و صاحبان صنایع حائز اهمیت است؛ بنابراین توصیه میشود برای اطلاع از قیمت میلگرد 18 به سایت نیک اروند یا کانالهای تلگرامی این مجموعه مرجعه کنید.
غالبا برای ساخت آرماتور از میلگرد آجدار استفاده میشود زیرا میلگرد ساده به دلیل نداشتن آج توان نگهداری و چسبندگی به بتن را ندارد، در واقع برای آرماتوربندی غالبا از میلگرد آجدار با سایزهای مختلف 8 تا 32 استفاده میشود از همین رو میتوان گفت سایز میلگرد استفاده شده در قیمت آرماتور تأثیر میگذارد.