قیمت لوله داربستی در تهران

فرایند تولید لوله داربست

لوله های داربستی در دسته لوله های درز مستقیم است و فرایند تولید لوله های درز مستقیم به این صورت است که از ورق های آهن استفاده می شود بنابراین نرخ ورق آهن تاثیر مستقیم بر قیمت لوله داربست خواهد داشت.البته برای تولید لوله درز مستقیم دو روش وجود دارد:
روش اول : ورق آهن که غالبا 2.5 الی 3 میل ضخامت دارد،توسط یک دستگاه به نام جک هیدرولیکی از مرکز فشرده میشود و به شکل حرف U  درمی آید. پس از این مرحله قالبی به صورت نیم دایره وجود دارد که ورق به شکل U  در آمده را تحت فشار قرار می دهد و به شکل دایره وار در می آید.
روش دوم : این روش به نام روش غلتکی می باشد بدین صورت که ورق از بین سه غلتک عبور داده می شود و فرایند شکل گیری طی عبور از این سه غلتک اتفاق می افتد. دو غلتک ابتدایی و انتهایی حول محور خود می چرخند و از بین به ورق فشار می آورند و غلتک وسطی از داخل ورق را تحت فشار قرار می دهد و به تدریج دایره شکل می شوند.

این دو روش که فرایند تولید لوله درز مستقیم است در فرایند تولید لوله داربستی نیز صدق می کند با این تفاوت که در مرحله آخر که تبدیل شدن به لوله داربستی می باشد یک سری آزمایش و تست مقاومت و تحمل فشار باید روی آن انجام شود چرا که این نوع لوله پایه و به عبارتی همان داربستی است که نماکاران ساختمان روی آن می ایستند و با جان آدمی سروکار دارد.

 

مشخصات فنی انواع لوله داربست فلزی

لوله داربست می‌تواند درزدار یا بدون درز باشد، بر اساس جنس می‌تواند گالوانیزه یا فولادی باشد و از نظر وزن نیز می‌توان آن را به انواع سبک، متوسط و سنگین تقسیم کرد. هریک از این ویژگی‌های فنی می‌تواند روی قیمت خرید لوله داربست تاثیر بگذارد. برای مثال، قیمت لوله داربستی بدون درز به دلیل داشتن مقاومت بیشتر، بالاتر است و لوله داربست گالوانیزه نیز به دلیل مقاومت بالاتر در برابر خوردگی قیمت بیشتری دارد.

بدیهی است که هرچه وزن لوله بیشتر باشد، قیمت خرید لوله داربست نیز بالاتر است. در ادامه به صورت جزئی توضیح می‌دهیم تقسیم‌بندی لوله داربست از نظر وزن به چه صورت است.

  • داربست‌های سبک: ضخامت ۲ میلی‌متر با وزن ۱۴.۵ کیلوگرم
  • داربست های متوسط: ضخامت ۲.۵ میلی‌متر با وزن ۱۷.۵ کیلوگرم
  • داربست های سنگین: ضخامت ۳ میلی‌متر با وزن ۲۱ کیلوگرم

قیمت لوله داربست ۱۴ و ۱۷ کیلویی

قیمت لوله داربست به وزن آن بستگی دارد. بدیهی است که هرچه وزن هر شاخه لوله داربست بالاتر باشد، قیمت هر شاخه ۶ متری لوله داربست نیز بالاتر خواهد بود. بیشترین تقاضا برای وزن لوله داربست در وزن‌های ۱۴ کیلویی و ۱۷ کیلویی است. لوله داربست ۱۴ همان لوله داربست ۲ میل و لوله داربست ۱۷ کیلویی نیز لوله داربست با ضخامت ۲.۵ میلی‌متر می‌باشد.

قیمت لوله داربستی  ۱۷ و ۱۴ کیلویی به صورت لحظه ای در حال تغییر است؛ اما جای نگرانی نیست. چرا که کارشناسان فولاد توفیقی قیمت لوله داربست را روزانه آپدیت می‌کنند. برای استعلام قیمت به روز لوله داربست ۱۷ و ۱۴ کیلویی با کارشناسان فولاد توفیقی تماس بگیرید.

قیمت لوله داربست 6 متری نو

قیمت لوله داربست ۶ متری نو برای اجرای پروژه‌های ساختمانی و عمرانی از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که ممکن است تا مدت زیادی برپا بماند و روی بودجه پروژه تاثیر قابل توجهی داشته باشد. اگر قرار است لوله‌های داربست به مدت طولانی برپا باشند، در این صورت قیمت لوله داربست ۶ متری نو به‌صرفه‌تر از اجاره داربست ذست دوم خواهد بود.

قیمت لوله داربستی ۶ متری نو به مشخصات فنی لوله داربست مانند وزن، جنس و همینطور نرخ ارز و میزان عرضه و تقاضا در بازار وابسته است. از آنجا که قیمت لوله داربست ۶ متری لحظه ای در حال تغییر است، کارشناسان فولاد توفیقی دائما قیمت لوله داربست را به روز می‌کنند.

مدیریت سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *