میلگرد آجدار

میلگرد آجدار جناقی

آج های A3 به صورت دوکی و هشتی شکل می باشند و به میلگرد آج دار 400 نیز شناخته می شوند. برای پروژه های ساخت و ساز بیشترین کاربرد را داشته و دارای مقاومت تسلیم 4000 و مقاومت کششی 6000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع هست. قیمت میلگرد آجدار a3 نسبت به میلگرد a2 بالاتر است. محتوای کربن آن 27 تا 28 درصد کربن می باشد و به دلیل داشتن تغییر شکل پلاستیکی 14 درصد به عنوان میلگرد خشک معروف است. به همین دلیل برای عملیات جوشکاری، آهنگری و تغییر دادن شکل برای زوایای تند قابل استفاده نیستند.

میلگرد آجدار مرکب

در استاندارد جدید به عنوان A500 و A520 شناخته می شود و دارای سختی بالای بوده و بیشترین کاربرد صنعتی را دارد. در ساخت و ساز قابل استفاده است.

کاربرد آرماتور آج دار

از جمله کاربردهای میلگردهای آجدار، استفاده از آن ها در تولید بتن آرمه یا بتن مسلح می باشد و بتن از جمله پرکاربردترین مواد در ساخت و ساز است. این ماده دارای مقاومت فشاری بالای می باشد ولی در برابر کشش، خمش، برش و پیچش ضعیف می باشد. از جمله موارد استفاده دیگر آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

تفاوت میلگرد آجدار و میلگرد ساده

میلگرد آجدار یکی از انواع میلگرد هایی است که در سطح خود دارای دندانه و یا برآمدگی هایی می باشد و مشکل اصلی میلگرد های ساده که نرم و فولادی بودند را حل نموده اند. در اصل این دندانه ها مشکل اساسی که فولاد نرم را در میلگرد های ساده که ناشی از لغزندگی می باشد را کاهش داده و پیوستگی خوبی بین بتن و میلگرد ایجاد می شود. خاصیت کششی در این میلگرد ها بالا بوده و در مقاطعی بین ۶ تا ۵۰ میلی متر به تولید می رسند.

میگرد های آجدار به ترتیب سختی به سه دسته استاندارد میلگرد آجدار A2، A3 و A4 تقسیم می شوند و مسلما قیمت میلگرد آجدار که درجه سختی بالاتری داشته باشد، گران تر نیز می باشد. میلگرد آج دار A2 یکی از انواع میلگرد هایی است که در رده S340 قرار داده شده است و از میلگرد A1 مقاومت بیشتری دارند. شکل آج در میلگرد A2 به صورت مارپیچی بوده و در میلگرد A3 ضربدری نیز می باشد و انعطاف میلگرد آجدار A2 بیشتر از میلگرد آجدار A3 است.

 

 

مدیریت سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *